dimarts, de gener 31, 2006

Què és un tròpic


"Cadascun dels dos cercles menors paral·lels a l'equador i que toquen l'eclíptica un en el seu punt més alt (tròpic de Càncer) i l'altre en el més baix (tròpic de Capricorni)"
Doncs bàsicamenet això, un espai buit de sentit, profundament humà. Una línia imaginària entre el no-res i i la resta. Una delimitació ficticia, irreal, però a la vegada necessària. És aire, un lloc que quan hi arribes res t'ho anuncia. És el BUIT.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Gerard!
Acabo de saber que tens un blog, i la veritat és que de moment m'està agradant molt, i també fa que et senti més proper ara que ens has marxat a Granada.
Gràcies per descobrir-me un nou BUIT que no coneixia, ja saps l'afició que tinc cap a ells...aquests espais buits que són capaços de contenir el món sencer...
Estic fent un treball sobre "l'espai buit a l'obra de josé angel valente i a l'escultura de chillida", ja te'n parlaré quan tornis per fer-me la noiaintel·lectual.
Aprofito per recomenar-te un conte de Borges que no sé si coneixes, es titula "El Aleph", l'aleph és un punt en el que es pot veure tot el món de manera simultània.
Una abraçada molt forta,

juliette